Peuters Centrum

Van harte welkom in het peuterklasje van juf Veronique!

 

 

Als mama van een dochtertje besef ik hoe spannend en moeilijk het is wanneer je kapoentje voor het eerst naar school gaat. Daarom staat het WELBEVINDEN bij ons centraal.We willen in eerste instantie dat je kapoentje zich goed voelt bij de juf, in de klas, op de speelplaats, ... We proberen een geborgen en veilige sfeer te creëren waar elke peuter de kans krijgt om zich op eigen tempo en op eigen niveau te ontwikkelen. Onze klaspop Jules helpt hen hierbij. Jules heeft 7 haren en een gekke neus. Hij is even oud als de peuters en maakt dagelijks dezelfde dingen mee. Jules wordt ook gebruikt om de woordenschat van de peuters op een speelse manier uit te breiden. In de peuterklas wordt er veel geëxperimenteerd met de zintuigen om alzo kennis te verzamelen over de wereld om hen heen. De kleuters worden dagelijks aangemoedigd om zelfredzaam te zijn: boterhamdoos in schooltas steken, jas aan- en uitdoen, jas aan de kapstok hangen, ... Ook besteden we veel aandacht aan de creativiteit vanuit het kind zelf.

A.d.h.v. foto’s en de weekbrieven kunnen jullie meegenieten van de fantastische momenten die jullie kapoentjes beleven in de klas!

 

Groetjes,

Juf Veronique en Jules

 

 Afbeeldingsresultaat voor welkom klaspop jules

 

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden en statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren.