2de kleuterklas A

Welkom in K2A

 

 

Hallo, Ik ben juf Cindy van de 2de kleuterklas.

- Wat voor mij het belangrijkste is, is dat mijn kleuters graag naar het klasje komen. Dat ze met plezier door de schoolpoort stappen en vooral, ze moeten het fijn vinden op onze school!

- Elke dag mag er in ons klasje een andere kleuter de juf helpen. Hij/zij is dan die dag onze 'superhelper'. Dit houdt in: licht aan/uit doen, vooraan staan in de rij, in de superhelperstoel gaan zitten, kaarsje uitblazen, helpen met de kalenders, ....

- Elke woensdag is het fruitdag!!!! Op deze dag worden er GEEN koeken meegebracht naar school. Gelieve jullie kleuter ook steeds een stukje fruit of groentjes mee te geven die hij/zij graag lust.

- Verjaardag vieren: wanneer er een kleuter jarig is, mag deze kleuter iets meebrengen om in de klas samen van te smullen OF je mag een prentenboek meebrengen voor de klas. GEEN SNOEP! De jarige kleuter mag dan de hele dag op de verjaardagsstoel zitten, hij/zij krijgt een mooie kroon en elke kleuter maakt een mooie tekening die we dan samen bundelen tot een boekje. De klaspop Nellie of Cezar mag mee naar huis om te logeren.

- Samen met jullie kleuter gaan we heel veel ontdekken, leren en plezier maken in onze klas dit jaar!

Ik kijk er alvast naar uit! Ook naar een goede samenwerking met jullie!!!!        Afbeeldingsresultaat voor duim omhoog

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden en statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren.