• In onze school staat het kind centraal. Wij willen een school zijn die zorg besteedt aan elk kind. Daarom staat op het logo het kind in het midden.

     

  • Wij zijn een school die je op weg zet naar een zinvol bestaan. Vertrouwen hebben in de unieke persoon van iedereen, openstaan voor en delen van de rijkdom van de eigen binnenkant, positief omgaan met het anders zijn van anderen, kritisch reflecteren over diepere levensvragen, zorgen voor de natuur, het aanmoedigen van levenshoudingen zoals soberheid, tederheid, verwondering, engagement, eenvoud, nuchterheid, omgaan met het verschil, creativiteit en toewijding. Dit alles vanuit het christelijk mens- en wereldbeeld en naar het voorbeeld van Jezus Christus.

     

  • Voor ieder kind is er een eigen weg, met eigen mogelijkheden en kansen, maar steeds in de sfeer van welbevinden en betrokkenheid voor dit kind en met ruimte voor ontmoetingskansen.

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden en statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren.