Inschrijvingen Basisschool De wegwijzer

Schooljaar 2019-2020 (vanaf geboortejaar 2017)

 

Vzw Klavertje 5 Lummen, gesubsidieerde vrije kleuterschool, Gemeenteplein 7, 3560 Lummen (Campus De Wegwijzer kleuterschool). Instelling : 107656

 

Campus Gemeenteplein:

Voor de school op het Gemeenteplein kan er ingeschreven worden op Woensdag 27 februari 2019 vanaf 9.00 uur. De school op het Gemeenteplein heeft geen capaciteitsprobleem en kan zeker alle kinderen inschrijven.

Inschrijvingsdag campus gemeenteplein 7:

Woensdag 27 februari 2019 van 9u – 12u

(enkel ouders kunnen inschrijven. Gelieve kids-ID of ISI+ kaart mee te nemen)

De inschrijving is volledig wanneer beide ouders de nodige documenten ondertekend hebben

  • Indien er niet inschreven is op de inschrijvingsdag, dient u persoonlijk een afspraak te maken:

 

Campus Koekoekstraat 10 (Geneiken):

Omwille van de beperkte capaciteit werkt de school hier met voorrangsregels.

Het decreet Gelijke Onderwijskansen verplicht scholen er toe een heel strikt inschrijvingsbeleid te voeren. Dit betekent o.a. dat elke school een chronologisch inschrijvingsregister moet aanleggen. Wanneer de school een inschrijvingsstop moet invoeren omwille van plaatsgebrek, krijgen de kleuters en leerlingen die eerst zijn ingeschreven voorrang. De school kan slechts beperkt afwijken van deze regel en tijdelijk voorrang geven aan broers en zussen en kinderen van personeel.

De capaciteit voor elk geboortejaar  is 24.

  • Indien u nog wenst in te schrijven voor het schooljaar 2018-2019, dient u persoonlijk een afspraak te maken:
  • Voor de inschrijvingen van het schooljaar 2019-2020, wachten alle scholen met een capaciteitsbeperking nog op informatie vanuit de overheid. Er werd besloten dat we gaan moeten werken met een digitaal aanmeldingssysteem, maar tot nu toe hebben we zelf nog niet voldoende informatie om de inschrijvingsprocedure hiervoor uit te werken. Onze excuses.