Artikels en activiteiten

Carnaval op school

Toegevoegd op: 08/03/2020

Geniet van de foto's van onze fantastische carnavalstocht en -fuif.

Bedanking St-Vincentius

Toegevoegd op: 05/01/2020

Bericht vanuit Sint-Vincentius:

Beste directie, personeelsleden, ouders en leerlingen,

De vrijwilligers van Sint Vincentius bedanken u van harte namens de families die we helpen voor de grote hoeveelheid lang bewarende voedingsmiddelen die door de scholen werden ingezameld.

Ze zullen zeker van pas komen want in 2019 hebben we het trieste record van meer dan 3000 voedselpakketten uitgedeeld.  Het blijft sinds 2016 nog steeds stijgen.

Als u speelgoed of kleding wenst te doneren, neem dan contact op met het Open Poortje in de Kerkstraat. Wij hebben helaas geen plaats om dit te stockeren en kunnen ons alleen bezig houden met voedsel en een aantal keren op jaarbasis non-food (toilet- en onderhoudsproducten).

Wij trachten de families zoveel mogelijk goed en gezond eten mee te geven. De verzamelde goederen zijn zeker een goede aanvulling.

Nogmaals hartelijk dank.

De Sint Vincentius vrijwilligers. 

Scholencross

Toegevoegd op: 11/12/2019

Beste ouders,

De foto's stonden al heel lang op mijn gsm en zijn nu eindelijk op de site geraakt. Ik heb foto's kunnen nemen van de leerlingen van het 1ste tot en met 3de leerjaar.

Vriendelijke groet,

Robin De Ridder

Hoogheilig bezoek

Toegevoegd op: 05/12/2019

Vandaag was het de grote dag. De Sint kwam bij ons op school langs. Hier alvast wat foto's. De foto's specifiek van de kleuters zullen de juffen waarschijnlijk via hun klasblog delen.

Het was een knotsgekke en dolfijne dag! Geniete van de foto's

 

Voorleesweek

Toegevoegd op: 25/11/2019

Vorige week kwamen er heel wat mama's en papa's voorlezen in onze kleuterklassen en de eerste graad. Een eenvoudig initiatief, maar zeer leuk om te zien. Het was fijn dat we zoveel ouders over de vloer kregen. Bedankt aan de voorlezers, leerkrachten en de ouderraad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Hieronder vinden jullie enkele fotootjes terug.

Provinciale winnaars 'Dag van de sportclub'

Toegevoegd op: 22/11/2019

Beste ouders,

Wij zijn enorm trots dat we jullie kunnen laten weten dat we , naast de winst binnen onze gemeente, nu ook de provinciale prijs gewonnen hebben met ons filmpje over de dag van de sportclub. Proficiat aan alle leerkrachten en kinderen voor deze mooie prestatie en een extra 'dankjewel' voor meester Kevin.

Ik begrijp dat jullie ouders en kinderen dit filmpje dan wel eens willen zien. Ik zal dan ook aan onze ICT-coördinator vragen hoe we dit het best kunnen delen. Dit filmpje zal dan ook zichtbaar worden voor het grotere publiek. Moesten er mensen zijn die hier een privacy-probleem in zien, gelieve dit aan te melden aan de directie.

Proficiat iedereen!

Lummen for life

Toegevoegd op: 21/11/2019

Beste ouders,

Op vrijdag 29 november vindt "Lummen for life" plaats. Onze school zal 's morgens koffie verkopen, 's middags hotdogs voor de leerlingen en na schooltijd drankjes. 's Avonds gaat dan ook de Urban run door. En ook dit jaar gaat het parcours door onze school. En jullie weten dat onze leerlingen gratis VIP mogen deelnemen.

In bijlage kan u de flyer van de gemeente vinden. 

Iedereen van harte welkom.

Bekijk volgende documentjes: lummen for life flyer 2019 V2.pdf,

Schoolfotograaf

Toegevoegd op: 04/11/2019

Beste ouders,

Vanaf dit schooljaar hebben we ervoor gekozen om onze schoolfoto's niet meer allemaal op voorhand te laten afdrukken. Niet bestelde foto's moesten dan gewoon weggeworpen worden. Het was ook veel administratie voor ons als school. Daarom zal u binnenkort een voorbeeldfoto ontvangen met een persoonlijke link. Zo kan u en/of familie de foto's online bestellen en afrekenen. Nadien worden de foto's dan op school geleverd.

Het is een nieuwe manier, die we de achteraf gaan evalueren. Hopelijk blijven jullie even enthousiast de foto's bestellen.

Vriendelijke groet,

De directie

Gratis appels

Toegevoegd op: 04/11/2019

Dag iedereen,

Onze school is uitverkozen door het Belang van Limburg om deel te nemen aan 'Limburg wuift. Dit is een project waarbij onze school 1 m³ appels krijgt. Er wordt dan ook een foto genomen van al onze kinderen met de appels en deze komt dan in het groot in de krant op vrijdag 8 november.

Dit zijn heel wat appels. Daarom krijgen alle kinderen vanaf dinsdag 5 november tot en met dinsdag 12 november een appel (of stukjes appel voor de kleuters) gratis via de school. Tenzij de voorraad sneller op is natuurlijk. U hoeft dan dus geen stuk fruit mee te geven voor tijdens de speeltijd.

Vriendelijke groet,

De directie

ingang

Toegevoegd op: 13/09/2019

Beste ouders,

De grijze poort (huidige ingang van spectrumcollege) mag niet gebruikt worden voor het brengen of afhalen van onze kinderen. Mogen wij vragen van enkel langs onze hoofdpoort de kinderen te komen halen. Het is niet veilig wanneer de leerlingen van het secundair daar in en uitrijden met de fiets en wij ook langs daar gaan.
Bedankt,
De directie

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden en statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren.