Artikels en activiteiten

Kersthappening

Toegevoegd op: 17/12/2018

Vrijdag vond onze kersthappening plaats. De zaklampentocht was superleuk, er werd geknutseld, gegeten en gedronken. Kortom, de sfeer was ideaal. Bedankt aan iedereen die ons is komen steunen. Ook een 'dank u wel' aan de ouderraad voor de warme dranken. 

Hier zijn alvast enkele sfeerfoto's (Moesten er personen zijn die een foto bezwarend vinden, geef dan een seintje en dan wordt deze verwijderd.)

 

Kunstwerken voor Sinterklaas

Toegevoegd op: 26/11/2018

Enkele weken geleden kregen we van Sinterklaas de opdracht om onze school kleurrijker te maken met kunst. Ik denk dat onze leerlingen daar meer dan in geslaagd zijn. Kijk maar eens rond in al onze gangen. Alle leerlingen (van instap tot 6 de leerjaar) hebben rond bepaalde kunstenaars gewerkt. De leerlingen van 5 en 6 zijn gaan helpen bij de kleinste kleuters. 

Wat een mooi resultaat. Topleerlingen en -leerkrachten.

Bestellingen foto's

Toegevoegd op: 14/11/2018

Beste ouders,

De deadline voor het plaatsen van bestellingen van de foto's is vrijdag 23 november. Gelieve ten laatste die dag geld, foto's of bestellingen mee te geven met jouw kind.

Bedankt!

Route2school

Toegevoegd op: 08/11/2018

Beste ouders,

De verkeersveiligheid werd door jullie, als inwoners van Lummen, als één van de belangrijkste items doorgegeven aan de politiekers voor de verkiezingen. Daarom lanceert de gemeente een grootse verkeersmonitoring. Deze heet 'route2school'. Dit kan zeer nuttig zijn voor de veiligheid van alle Lummenaars, maar zeker ook die van jullie kinderen. Dit lukt echter enkel wanneer zo veel mogelijk mensen hieraan deelnemen. Registreren is dus de boodschap.

We voegen alvast nog even de brief toe.

Bekijk volgende documentjes: infobrief Lummen.pdf,

Luizen, luizen, luizen... vervelende beestjes

Toegevoegd op: 07/11/2018

Beste ouders,

Onze school (zowel kleuterafdeling, als afdeling lagere school) zit met een vervelende luizenplaag. Iedereen kan getroffen worden en het is moeilijk te voorkomen. De enige manier om deze strijd te winnen is dat iedereen actief op zoek gaat naar luizen bij de kinderen en ze ook behandeld. 

Bijgevoegd zit een folder over hoe je dit best aanpakt. Gelieve ook altijd te signaleren wanneer jouw kind getroffen is. 

Hopelijk krijgen we het onder controle.

Bekijk volgende documentjes: Luizenfolder_sept2012_LRES(2).pdf,

De Sint heeft een boodschap...

Toegevoegd op: 07/11/2018

Vandaag was ik als directeur verrast! Er stond een kruiwagen vol schildersmateriaal in mijn bureau. Ik wist niet wie dat gedaan had. In een briefje stond wat het allemaal te betekenen had. De Sint wil meer kunstwerken in onze school. Hij vraagt aan alle klassen om tegen zijn komst zo veel mogelijk kunstwerken op te hangen. Alle kinderen en leerkrachten gaan hier de komende week werk van maken.

Verkeerslessen op school

Toegevoegd op: 06/11/2018

De eerste fietslessen voor de lagere school zijn een feit. Meester Kevin heeft er iets moois van gemaakt en de leerlingen genoten ervan. Top! Volgende week zijn er 3 andere klassen aan de beurt.